Age Verification
שירות לקוחות
0
0

בנימינה אבני החושן אודם

TTXGW67PAV
  • 89.90
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
בנימינה אבני החושן אודם הוא יין אדום יבש, עשיר ואלגנטי, המבוסס על ענבי סירה מהגליל העליון בתוספת נגיעה מענבי ויונייה מהרי יהודה. היין מציג אופי מאוזן עם עושר טעמים קלאסי של הסירה בסגנון עולם ישן, תוך שילוב רעננות, פרי עשיר ויישון של 16 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    זמן אספקה: עד 4 ימי עסקים, מרגע מתן אישור ההזמנה.
    לידיעתכם, אין התחייבות לזמן אספקה של עד 4 ימי עסקים בתקופות החגים.
    דמי המשלוח תקפים עבור ארגז אחד בלבד.
    דמי המשלוח עבור הארגז השני יהיו כרוכים בתשלום נוסף בהודעה מראש.
    כמו כן, ניתן לאסוף את ההזמנה באופן עצמאי מהחנות בכתובת צאלון 19, מודיעין מכבים רעות.
  • מדיניות החזרת מוצרים
    ביטול עסקה בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010 וחוק הגנת הצרכן, התשמ"א-1981

סדרת אבני החושן של יקב בנימינה היא מהיוקרתיות של היקב, בה כל יין נושא את שמה של אחת מאבני החושן של הכהן הגדול. "אודם" מסמל חוזק, עוצמה ותשוקה, בדומה לאופי המודגש של היין, המבוסס בעיקרו על ענבי סירה מובחרים מהגליל העליון.

מקור הענבים הוא בכרמים מצטיינים בגליל העליון, הידועים בקרקע מינרלית ואקלים קריר המעניקים לענבים עומק וארומטיות. להשלמת המורכבות, נוספה כמות קטנה של ענבי ויונייה מכרם יחידני ברום הרי יהודה, מה שמעניק ליין רעננות ופרחוניות עדינה. לאחר תהליך התססה קפדני, היין יושן במשך 16 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, מה שהעניק לו מרקם קטיפתי, עומק וסיומת ארוכה ומתובלת.


מאפייני טעם וניחוח:

ארומה: ניחוחות של פירות יער כהים, שזיפים, פלפל שחור, פרחים לבנים, אדמה רטובה ועץ אלון קלוי.
טעם: תווים של דובדבן שחור, ליקריץ, וניל, אגוז מוסקט, עור וטבק עדין.
סיומת: ארוכה, מורכבת ומתובלת, עם איזון נהדר בין רעננות, טאנינים ואלגנטיות.


פרטים טכניים:

  • סוג: יין אדום יבש
  • יקב: בנימינה
  • סדרה: אבני החושן
  • זנים: סירה, ויונייה
  • אזור גידול: גליל עליון (סירה), הרי יהודה (ויונייה)
  • יישון: 16 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי
  • אלכוהול: כ-14%
  • נפח בקבוק: 750 מ"ל

🍷 המלצות הגשה:

  • טמפרטורת הגשה: 16-18°C
  • התאמה לאוכל: מתאים במיוחד למנות בשר מעושנות, צלעות טלה, תבשילי קדירה וגבינות קשות מיושנות.
  • פוטנציאל התיישנות: מתאים לשתייה כעת, אך ימשיך להתפתח 5-7 שנים נוספות בבקבוק.
x

#{title}

#{text}

#{price}